bila la nak mula aktif..


Dah lama xjenguk blog ni...almaklumla asal kejadian pon dsebabkan asgmnent...kalo ikut hati nak msukkan macam2 info terutama tentang masakan...ntah bila nak mula nih..ntah ingat ke x cara nak msukkan gmbr dan benda2 lain...

Takut plak kalo dh start belek blog ni ...xmgdp buku langsung lak..nak exam xlama lg nih...harinih saja nak ambil mood merapu2 dulu nak mengingat step2 msukkan bhn2 pe2 yg patut..lgpon hrni sibuk kemas beg nak balik kampung..esok kenduri kawin adik ipar. ingatkan dapat la buatkan kek untuk wedding Za tapi mak mertua dah tempah kek kat kedai. Mak mertua ingat saya xlarat nak buat kek sbb skrg dah pregnant 10mggu. Kalo ikut hati mmg xlarat sangat. ada jugak alahan pening and rasa loya..tapi kalo bab buat kek sanggup tahan mabuk2 semua tuh semata-mata kerana KEK...

Persiapan untuk buat kek dah buat dr mggu lepas..siap beli beberapa buah buku untuk decoration nak buat kek guna fondant ..beli peralatan lengkap lagi...study Youtube step nak deco kek xpayah cakap la...kalah study utk exam..hahaha xtau la pasal apa minat sangat pasal buat kek...tapi tuh la..dh xjd nak buat kek lak...sedey pon ada..spatutnya rasa hapy sbb blh rileks ...

Terfikir nak buat kek untuk next wedding 15Jun ni untuk adik lelaki .harap2 tercapai hajat nak buat kek guna fondant..takut jugak xsempat cuz..14& 15Jun exam Upsi dah bermula..hari apala nak kene buat kek tuh....kelam kabut jugak ni....semoga Allah permudahkan urusanku.. 

0 Komen:

Catat Ulasan

SELAMAT DATANG KE LAMAN NUKILANKU

Takwim